maanantai 27. lokakuuta 2014

Kuusi esitystä jäljellä


Esityksiä on takana kolme, kaksi lehdistön edustajaa on istunut katsomossa ja huomenna olisi sitten vuorossa esitys numero neljä.


Aamulehti 22.10

Le Cool nosti Heikon signaalin tapahtumakalenteriinsa viime viikon torstaina ja kyseinen teksti löytyy täältä !

'' Näyttämöille marssitetaan aiheita, joita monen katsomossa istuneen henkilökohtaisten kulissien takana todennäköisesti pohditaan piilossa. Tarinoita, jotka ovat itsessään kuin pieniä elämiä, sellaisia joissa kaikki ei aina mene käsikirjoituksen mukaan.''
Tehtiin myös semmonen kiva arvonta Tukkateatterin facebook-sivuille. Käy tykkäämässä ja jakamassa kyseinen arvonta-aiheinen päivitys ja voit päästä kaverisi kanssa ilmaiseksi katsomaan esitystä!

Kyllä itselle ainakin hymy levisi molempia juttuja lukiessa. Ihanaa, että yleisöön asti välittyy roolihahmojen tunteet ja näytelmä tuntuu iskevän katsojiin!
On ollut ilo myös huomata roolihahmojen suuret kehitykset, jokainen esitys on vähän erilainen ja näyttelijät joutuvat aina jonkin uuden kommelluksen eteen.. ja sielä selvitään hienosti! Että jos ja kun istut katsomossa ja kuulet ohjaajan höhöttävän jollekkin ''ei hauskalle'' kohdalle, niin silloin on lavalla tapahtunut jotain uutta. 

Tässä on nyt käsillä esitys, joka pitää nähdä. Kysy vaikka niiltä jotka on jo yleisössä istuneet!
Varaa lippusi 041 4405022/lippuvaraukset@tukkateatteri.fi tai tule ovelta kyselemään vapaita paikkoja! 

Jäljellä olevat esitykset:

Ti 28.10 klo 19.00
Pe 31.10 klo 19.00
Su 2.11 klo 16.00 HUOM!
Ti 4.11 klo 19.00
Ke 5.11 klo 19.00
Pe 7.11 klo 19.00


-Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti