maanantai 13. lokakuuta 2014

5 päivää ensi-iltaan!

Maanantai. Ensi-iltaviikko. Päiviä jäljellä VIISI. 
Viikonloppuna harjoiteltiin ahkerasti, saatiin kaikki tekniikka käyttöön ja sunnuntaina tehtiin valojakin. Tämä päivä onkin ollut lepoa. Itse ainakin olen ollut ihan kuitti koko päivän, eli on tullut tarpeeseen. Tähän asti fiilis on ollut varma, mitä nyt muutama vähän epävarmempi päivä on mahtunut mukaan.. Mutta nyt kun on viikonlopusta selvitty sekä olen nähnyt millainen näytelmä on tulossa äänineen ja kaikkineen, niin olo on entistä varmempi! Näytelmä on tulossa ja innolla odotan lauantaita. Oli ihan huikeaa nähdä, kuinka näyttelijät heittäytyivät viikonlopun läpimenoissa. Vaikutuin ja nauroin kaikille uusille jutuille vedet silmissä! Hahmot ovat alkaneet elää ja näyttelijät ovat ihan liekeissä lavalla. Etenkin sunnuntaina oli todella hyvä energia päällä, vaikka takana olikin pitkä viikonloppu. 


Levottomuudelta ei säästytty. Joskus tarvittava rekvisiitta ei ole käden ulottuvilla ja silloin tilanteen pelastaa ohjaajan välipalaksi tarkoitettu kurkku.
Videotykin käyttö tuli uutena juttuja perjantaina, kun saimme vuokrattua vekottimen. Oma mielipide on, että toimii ja näyttää hyvältä. :)Viimeinen kohtaus.


-Minna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti