sunnuntai 24. elokuuta 2014

55 (!!) päivää ensi-iltaan

CHECK-LISTA

[✓] Käsikirjoitus 

[✓] Näyttelijät 

[✓] Valosuunnittelija (bongattu kadulta)

[] Kaksi kohtausta demo-kunnossa + 15-vuotsjuhlaan tulevat monologit hoidossa

[  ] Tekniikan ajaja(t)

[  ] Lipunmyyjät

[  ] Lavastus

[  ] Puvustus

[  ] Rahoittajat

[  ] Tarpeisto (otsalamppu CHECK , Tamagotchi CHECK , voileipiä, sohva...)

[  ] Musiikki

[  ] Budjetti

[] Tapahtumien Yöstä tehty facebook-tapahtuma

[] Projektista luotu blogi (taustapohjaa päivitetään vielä)

[  ] Julisteiden, käsiohjelmien ja flaijerien suunnittelu ja painatus

[  ] Facebook-tapahtuman luominen

[  ] Mainokset

[  ] Tiedotteet

[  ] Tapahtumakalenterit

[  ] Kuvat

(Lista täydentyy)


Nina
Noh. Alle 70 päivää ensi-iltaan. Ohjaajan fiilikset?

Minna
Se on kyllä lähemmäs 60 ku 70 päivää.. eikä mitään tietoa paniikista. Viimeisiä harjoituksia varaillessani kyllä kävi mielessä, että koska nukun. Fiilikset on hyvät, luottavaiset. Näyttelijät toimii niin hyvin yhteen, että en osaa olla huolissani. Niitä improja voisin katsella vaikka kuinka ja kauan, sit vaan välillä pitää muistaa että näytelmäähän tässä tehdään, eikä vaan pidetä hauskaa.

Nina
Totta. Hahmot on kehittyneet valtavasti, ja joka harkoissa jokaiseen tulee jotakin uutta, mitä ei ole käsikirjoittajanakaan ennen ajatellut... Hauskanpidon lomassa hahmokehitys tapahtuu vähän niin kuin itsestään.

Minna
Joo, tosi hyvin on näyttelijät päässeet hahmoihinsa kiinni, siks tuntuikin helpolta että Tukan 15-vuotisjuhlien demo kasataan impron pohjalle. Pääsee ne kaikki herkulliset jutut muidenkin korviin. Säkin tunnuit hyväksyvän mun idean uudesta demosta..

Nina
Tykkäsin ihan hirrrveästi. : D Ja tuntuu hassulta toi ”hyväksyminen”, oon harkoissa aina vaan tyytyväisempi mitä enemmän näkee, että tekstin pohjalta on syntynyt tällainen ja tällainen ajatus. Kauheinta olis, jos tulis tunne, että näistä hahmoista ei saa mitään irti... Mut siitä ei oo ollut huolta, juttu on vaan parantunut, kun mukaan on tullut kaikki ne herkulliset ideat sekö ohjaajalta että näyttelijöiltä. On tuntunut tosi kivalta nähdä, miten kaikki innostuu hahmoistaan ja yhteisestä tekemisistä.Varsinkin viime harkoissa olin ihan liekeissä, hieno demo tulossa!

Minna
Hihiii, hyvä hyvä! Ite oon kans ihan liekeissä ja näyttelijätkin tuntuis olevan. Oon kyllä niin tyytyväinen siitä, miten hyvin toi porukka on sulautunut yhteen. Se semmonen heittäytyminen ja toisen tekemisestä innostuminen on mieletöntä, vaikka he ei toisiaan kauhean hyvin vielä edes tunne! Jennan (Vehka-aho) tekemät ääniharjoitukset on ollu kans tosi hyvä juttu, jokainen näyttelijä on varmasti löytänyt itsestään jotain kehitettävää ja jotain, minkä tekee tosi hyvin. Oppimista ja onnistumista!

Nina
Näinpä juuri. Ja lyhyessä ajassa kuitenkin kaikki tapahtuu. ”Ääniharjoitukset” kuulostaa niin hienolta, siinä kun kun höröttää pää alaspäin että ”munimunimumuni” tai koittaa sanoa nopeasti ”pakkaa papan kapsäkki”, voi helposti myös unohtaa, että vaikka hauskaa pidetään, silti hommassa on aina mukana joku järki. Nyt syyskuukin lähenee ja täytyy vaan myös alkaa vakuutella muille ihmisille, että tässä on joku järki – siis kun alkaa luomaan facebook-tapahtumaa asiallisine kuvauksineen tai miettimään flaiereita ja mainoksia. : D

Minna
Just toi, että asioissa on joku järki on ollut mun harjoituksissa kans mukana. Kaikki harjoitukset mitä oon teettänyt, oon pyrkinyt myös selittämään auki, jotta jokainen saisi niistä mahdollisimman paljon irti. Toi syyskuun ajattelu saa aina mun mahan vääntymään. :D Vaikka aikaisemmin kirjoitinkin, että vielä ei ole paniikkia, niin ens kuussa tulee tapahtumaan niin paljon että kyllä se vähän jännittää. Juurikin mainonta, facebook-tapahtuma.. lisäksi näytelmä saa muotonsa ensi kuun aikana, kun ensi-ilta lähestyy hurjaa vauhtia. Niin tosiaan kuvat! Höhö, mietin niitä ensi yönä sitten :D

Nina
Luotamme yöllisiin inspiraatioihin. : D Parhaathan ajatukset tulee siinä just ennen kuin meinaa nukahtaa. Niinhän se menee, että nyt täytyy alkaa varata kalenteriin aikaa myös syömiselle ja nukkumiselle, ne jännästi tahtoo loppua kohden unohtua... Ja lisätään kuvat siis check-listaan!

Minna
Näinpä :D Joo, tuleehan siihen check-listaan jotain lisäystä vaikka ensin ajattelin että ei tuu. Huhhuh.. Tiistaina me sitten hiotaan se uusi demo valmiiksi torstain juhlia varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti