keskiviikko 24. syyskuuta 2014

24 päivää ensi-iltaan

Tuottaja-Nina
Hei, meillä on julisteet ja flyerit! Työryhmästä Anu Rantanen rekrytoitiin hommaan ja painopaikkana käytettiin Laserma Oy:ta. Näillä aletaankin valloittaa Tampereen julkisia rakennuksia.Käsikirjoittaja-Nina
Siinonminunnimiomg!

Tuottaja-Nina
Ja maanantaina räpähti: rämmittiin siis ensimmäinen puoliaika näytelmästä lävitse. Ensi maanantaina räpähtää toinen puolisko, sitä ennen loppuviikosta on kalenteriin merkitty monologimuisteluita ja siskosten yhteisharjoituksia. Eikö siitä ole ihan hetki, kun päiviä oli ainakin 60? Mieluummin rauhoittelee itseään laskemalla, kuinka monta harjoituskertaa on jäljellä (9 + 5, tila ainakin varattuna + läpimeno + kenraali) eli ei paniikkia...Heikon signaalin voi myös löytää Tampereen seudun tapahtumakalentereista, ensi-iltaan on tullut jo 12 varausta!

Käsikirjoittaja-Nina
Käsikirjoittajana täytyy ottaa ennalta niin monta asiaa huomioon. Halusin tehdä Heikon signaalin nimenomaan Tukkateatteriin siksi, koska tilana se on juuri oikealla lailla kotoisa ja antaa siksi niin paljon mahdollisuuksia juurikin tämän näytelmän puitteille. Ajattelin, että harrastajateatterimaailmaan sijoittuva näytelmä on lisäksi myös suhteellisen helppo toteuttaa, ainakin ns. kiinteän lavastuksen kannalta, muuta kun ei tarvita kuin ruma sohva ja pöytä ja kaappi.
Tuottaja-Nina 
Paitsi että kaapin täytyy olla iso ja sohva korkea ja ilman videotykkiä ja televisiota asioita on hankala toteuttaa...
Käsikirjoittaja-Nina 
No. Toisaalta liiallinen "ei tätä eikä tätä eikä tätä voi kuitenkaan toteuttaa" -ajattelu rajoittaa kirjoittamista niin ettei lopulta kirjoita sitten mitään.
Tuottaja-Nina
... Mutta seuraavalla kerralla kirjoitat jotain, johon tarvitaan vain kaksi naisnäyttelijää ja kukallinen lakana, ok?

- Nina (nykyisin kahta mieltä kaikesta)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti